LIFESTYLE

10 urdhrat e shenjtë të mafias italiane

Mafia është një term shumë i përhapur në botë për të përkufizuar organizata kriminale. Mafia ka një traditë dhe histori të gjatë. Sipas legjendës urbane fjala ”MAFIA” për herë të parë është përdorur gjatë revoltit siçilian kundër sunduesve francez më 30 mars 1282. Për t’i rezistuar këtij pushtimi, në Siçili …

Lexo më shumë

Mos harro me marre me vete!

#fluidi, fluidi

Nganjëherë jemi shumë të etur dhe po në atë moment dëshirojmë të pijm diçka freskuese, me shije të mrekullueshme për ne, alternativa e parë dhe më e duhura është Rc Cola. Pavarësisht se a je duke shkuar në shkollë, në punë, jeni duke dalë në natyrë, apo del në shëtitje …

Lexo më shumë