LIFESTYLE

Muzeu që “pushtohet” nga “Zombie”

nju jork, new york

Kostume dhe objekte skenike të programit televiziv “The Walking Dead” janë bërë pjesë e koleksionit të Muzeut Kombëtar të Historisë amerikane, atij “Smithsonian”. Shfaqja popullore në Shtetet e Bashkuara është transmetuar për 8 sezone rresht, e vazhdon të mbetet tejet e preferuar nga publiku. Ngjarjet e tij zhvillohen në një …

Lexo më shumë

Kur duhet t’i hamë frutat?

frutat

Frutat janë baza për një ushqyerje të shëndetshme dhe nuk mund të mos i konsumojmë nëse duam të kemi të gjithë ushqyesit e nevojshëm. Tre racione në ditë me frutat e stinës, të pjekura dhe të lara mirë, janë një burim kripërash mineralke dhe fibrash. Por dilema është se kur …

Lexo më shumë

Terapia e verës

vera

Është e mirë, na bën mirë por dhe të bukur. Rrushi, i bardhë apo i zi, janë një gëzim për sytë dhe një shije. Por kanë dhe veti në shëndet, falë aftësisë së tyre pastruese, dhe një aleat i fuqishëm i bukurisë. Përdorimi i rushit dhe verës në kozmetikë tashmë …

Lexo më shumë