LIFESTYLE

Ja cilët meshkuj i pëlqejne femrave

5 gjëra që femrat bëjnë dhe meshkujve iu duken qesharake

Femrave iu pëlqejnë me të vërtetë meshkujt me pamje të errët, të nervozuar të cilët janë të tërbuar, ose të rrezikshëm, thuhet sipas një studimi. Prej Xhejms Bondit e deri tek personazhet e tjera mashkullore që shfaqin meshkujt e rrezikshëm, femrat tërhiqen shumë nga karakteristikat e tyre të fytyrës, thonë …

Lexo më shumë

Si mbahet higjiena sipas shkencës

higjiena

Ekspertët dhe profesionistët e ndryshëm kanë përpiluar një listë me mënyra se si ta mbani veten të pastër, të shëndetshëm dhe me pamje të mirë. Sa shpesh duhet t’i pastroni flokët? Përgjigja e shkurtër? Askush nuk duhet t’i pastrojë flokët çdo ditë. Kjo varet nga lloji i lëkurës: nëse keni …

Lexo më shumë