fbpx

LIFESTYLE

Numerologjia dhe tiparet e dashurisë

Numerologjia

Karakteri juaj dashuror reflekton në numrin tuaj përfaqësues, sipas një teorie konspiracioni. Gjetja e numrit bëhet, siç është thënë edhe më parë, duke mbledhur numrat e ditëlindjes dhe të muajit tuaj të lindjes dhe shndërrimi i tyre në numër njëshifror në mes të 1 dhe 9. Për shembull: Jam i …

Lexo më shumë