LIFESTYLE

Kush e vjedhi planetin e nëntë

dielli

Astronomët nga Universiteti “Lund” në Suedi thonë se e kanë zgjidhur misterin e planetit të nëntë. Ata thonë se këtë trup qiellor e ka “vjedhur” Dielli ynë nga ndonjë sistem tjetër, në galaktikë. Me anë të një simulimi kompjuterik, astronomët kanë treguar se i ashtuquajturi “Planeti i nëntë” me gjasë …

Lexo më shumë

Politikania: Më rrëmbyen UFO-t dhe …

politikane.ufo

Një politikane ka pohuar se është rrëmbyer nga UFO-t që i kanë zbuluar sekretet e universit. Bettina Rodriguez Aguilera, një kandidate e Kongresit nga Miami, dha një intervistë në të cilën tha se ishte rrëmbyer. Aguilera tha se ishte vizituar nga tre jashtëtokësorë me flokë të bardhë, dy femra dhe …

Lexo më shumë

Teoritë e konspiracionit dhe komplotet

konspiracione

Problemi është që ideja paranojake e një komploti të madh planetar na bën të shkëpusim vëmendjen nga mikrokomplotet e shumtë, por realë, që ndodhin. Komplotet e mëdhenj dhe grushtet që kanë përfunduar në librat e historisë kanë qenë fryte të luftës për pushtet. Aksione të grupeve të vegjël, limitet e …

Lexo më shumë