LIFESTYLE

Ja pse francezet janë të bukura

Vajzat franceze gjithmonë kanë ditur të kujdesen për veten! Ato njihen për pamjen e tyre të bukur dhe stilin e veçantë. Le ta pranojmë – të gjithë duam një lëkurë pa të meta, flokë të mrekullueshme dhe makijazh të përsosur. Duke marrë parasysh këto, brendi francez i bukurisë ‘Bourjois’ shpjegon …

Lexo më shumë