LIFESTYLE

Facebook ju përgjon kur ju bëni “like”

Facebook_infoglobi

Sipas një studimi të bërë nga profesionistët amerikanë dhe britanikë, rezulton se kompanitë e reklamave që shfaqen në Facebook, arrijnë që t’ju përgjojnë kur ju i klikoni ose i bëni “like”. Duke bërë pikërisht këtë gjë, reklamuesit e Facebook kanë rritur shitjet e produkteve të bukurisë dhe aplikacionet e lojërave …

Lexo më shumë

Thënie të Mithat Frashërit

mithat frasheri

Mithat Frashëri i ka renditur disa konkluzione për shqiptarët, që edhe sot janë po aq aktuale sa dukur. Më poshtë mund t’i lexoni thëniet më të veçanta të tij… për shqiptarët! 1. Shqiptari prej natyre është kotësidashës, plot vanitet dhe egoizëm. Nuk i pëlqen kurrë të shohë dhe të njohë …

Lexo më shumë

Me livando kundër stresit

livando

Nëse ju duhet një mënyrë e shpejt për t’u qetësuar kur përballeni me diçka stresuese, një nuhatje e livandos mund të jetë shpëtimi juaj. Të paktën ky është sugjerimi i një studimi të publikuar në revistën ‘Laryngoscope Investigative Otaloryngology’, i cili ka zbuluar se pacientët nëpër spitale të cilët kishin …

Lexo më shumë

Shtatë fazat e jetës suaj

jeta

Shumë herë njerëzit ankohen se kanë lindur në kohën ose epokën e gabuar ose dhe në vendin e gabuar. Pse ndodh kjo? Ka shumë shpjegime dhe shumë njerëz besojnë se ne jetojmë në këtë planet më shumë se një herë. Pjesa më ngacmuese është se nuk kemi asnjë kujtim nga …

Lexo më shumë