LIFESTYLE

Ndikues me diplomë

influencer, christiano ronaldo, ecampus, italy

Ylli i futbollit, Cristiano Ronaldo po promovon një program të ri, tre vjeçar për të fituar një diplomë në mediat sociale Mediat social po bëhen gjithnjë e më shumë një pjesë e pandashme e përditshmërisë. Universiteti online eCampus, i cili po promovohet nga ylli i futbollit, Cristiano Ronaldo, po ofron …

Lexo më shumë

Vallet e çuditshme tradicionale (Video)

Lëvizjet e valleve tradicionale shprehin kulturën e popullit përkatës,ajo shpesh herë shprehë edhe mënyrën e të menduarit të tyre Popuj të ndryshëm , laramani ngjyrash dhe lloje të shumta të vallëzimeve të cilat kanë dallim aq të madh saqë mund të mendohet se jo të gjithë këto qenie njerëzore janë …

Lexo më shumë