LIFESTYLE

…dhe fakte tjera interesante?

Ndodhi në këtë ditë

A i keni ditur këto fakte interesante…? Njerëzit që shkruajnë me dorë të djathtë, jetojnë mesatarisht 10 vjet më shumë se njerëzit që shkruajnë me dorë të majtë. Njerëzit besojnë në çdo gjë që u pëshpëritet në vesh. 92% e njerëzve të paktën një herë në jetë kanë tentuar ta mbyllin …

Lexo më shumë

Ja pse numri 7 konsiderohet me fat

numri 7

Shumë herë përmendet numri shtatë nëpër histori – në besime fetare, kultura dhe qytetërime të lashta. Numri shtatë më shpesh është i lidhur me fatin e mirë. Besohet se rëndësia e shtatës nisi në kohët e lashta. Gjatë asaj kohe, përpara shpikjes së teleskopit, vetëm shtatë planete ishin të dukshëm …

Lexo më shumë