LIFESTYLE

WE: Një shqiptare ndër 100 gratë më influente në botë

Revista “Woman Entrepreneurs” ka klasifikuar Rudina Seserin si një ndër 100 gratë më me influencë në botë. Sipas revistës, këto gra po riformulojnë botën e biznesit. “Inteligjenca artificiale po riformulon jetën tonë. Çfarë na pret tashmë? Kjo është ajo çfarë po përpiqet të zbulojë Rudina Seseri”-shkruan “Woman Entrepreneurs”. “Ajo themeloi …

Lexo më shumë

Mahi: Gjendja serioze

Burri e çon gruan e sëmurë te mjeku. Pas kontrollit rutinor, doktori e veçon burrin në zyrën e tij, dhe i thotë: – Situata është serioze, duhet të mbetet në spital. – Doktor, më thuani për sa do të shërohet? – Për 500 euro.

Lexo më shumë

Shtëpia luksoze mbi rrota

Kjo që shihni në foto është një shtëpi luksoze me rrota, e ndërtuar vetëm për të shëtitur botën. Shtëpia është në pronësi të një familjeje australiane prej 8 anëtarësh. Luksi në këtë shtëpi nuk i afrohet kushteve në një shtëpi normale. Brenda ka një dhomë të madhe ndenjeje, tualet me …

Lexo më shumë