Ballina / LIFESTYLE (page 32)

LIFESTYLE

“ Alienët kanë vizituar Tokën”

“ Alienët kanë vizituar Tokën!” E thënë nga ndonjë konspiracionist, apo ndonjë nga ta që komuniteti i internetit i quan “ufologë”, kjo fjali nuk do të besohej. Por, kur këtë e thotë një ish-zyrtar i programit top sekret të Pentagonit për mbrojtjen ndaj sulmeve aliene, gjërat ndryshojnë. Luis Elizondo ka …

Lexo më shumë

Ky është kuptimi i numrave 11:11

kuptimi i numrave 11

Nëse gjithmonë i shihni këta numra (2:22, 3:33, 11:11, 12:12) kur e shikoni orën, atëherë universi po provon t’ju tregojë diçka. Numrat përsëritës nuk janë rastësi. Si simbole të qarta sinkronizmi, numrat përsëritës përçojnë një mesazh që vjen nga bota shpirtërore dhe zbulon sekrete të fshehta. Sipas besimeve të ndryshme, …

Lexo më shumë

Vajrat esencial afrodiziakë

Me përzierjen e vajrave të ndryshme me vajin bazë ju mund të krijoni një afrodiziak të fortë Patchouli Ylang Ylang Rose (Otto, Maroc) Black Pepper Cardamom Clary Sage Coriander Sandalwood Jasmine Vetiver Nutmeg Pjesa kryesore e një masazhi aromatik është vaji bazë. Vaji bazë mund të jetë vaji i arrës, …

Lexo më shumë