LIFESTYLE

Ky fshat i pushimeve drejtohet nga spiunë

fshati drejtuar nga spiunet

Arous ishte një vendpushim turistik ideal në shkretëtirën sudaneze, në brigjet e Detit të Kuq. Por ky destinacion magjepsës ishte një bazë për agjentët izraelitë me një mision sekret. Vendpushimi ishte një front i krijuar dhe drejtuar nga operativët e agjencisë së inteligjencës të Izraelit “Mossad” ,për më shumë se …

Lexo më shumë

Këto profesione do të shuhen

profesione

Në 25 vitet e ardhshme njerëzit nuk do të kryejnë 40 përqind të profesioneve të cilat ekzistojnë sot, dhe për atë është me rëndësi që nga tani të mendohet rreth arsimimit për profesionet e ardhshme, rekomandon Jurg Shtuker nga agjencia softuerike “Namiks”. “Shumë profesione të cilat do t’i kryejmë në …

Lexo më shumë

Mësoni të udhëtoni lehtë

udhetimi i lehtë

Kush ka fëmijë të vegjël i kupton shumë mirë vështirësitë: sasinë e madhe të veshjeve që duhen, dhe marrin me vete bagazhe pa fund. Në valixhe përfundon e gjithë shtëpia. Megjithatë bagazhet mund të reduktohen në minimum, për shembull kur udhëtoni me mjet publik, apo me një makinë të vogël …

Lexo më shumë