LIFESTYLE

Pjeshka dhe patëllxhani emojis seksuale

Facebook dhe Instagram kanë ndaluar përdorimin e ’emojis seksuale’ duke përfshirë patëllxhanët, pjeshkën dhe pikat e ujit Udhëzimet e reja deklarojnë se këto emoji nuk mund të përdoren për të përshkruar aktivitetin seksual dhe pjesët lakuriqe të trupit nuk mund të mbulohen me simbolet. Sidoqoftë, gjigantët e mediave sociale po …

Lexo më shumë

Mahi: Rrëshqitja në pus

Një famullitari i vjetër, në një fshat italian, u kishte thënë grave, të cilat gjatë rrëfimit tregonin se e kanë tradhëtuar burrin, kur është fjala për këtë të thonë “kam rrëshqitur në pus”. Por, pas një kohe vjen famullitari i ri, dhe ai nuk e dinte këtë marrëveshje. Vjen gruaja …

Lexo më shumë

Mahi: Polici e pinguini

E zë polici një pinguin dhe e çon në stacion policor. Shefi habitet dhe e pyet pse e ka sjellë, e ai i thotë: – M’u duk i dyshimtë. Shefi zemërohet dhe i bërtet: – Çoje në kopsht zoologjik. E kryen shefi ndërrimi, niset në shtëpi, kur rrugës e sheh …

Lexo më shumë

WE: Një shqiptare ndër 100 gratë më influente në botë

Revista “Woman Entrepreneurs” ka klasifikuar Rudina Seserin si një ndër 100 gratë më me influencë në botë. Sipas revistës, këto gra po riformulojnë botën e biznesit. “Inteligjenca artificiale po riformulon jetën tonë. Çfarë na pret tashmë? Kjo është ajo çfarë po përpiqet të zbulojë Rudina Seseri”-shkruan “Woman Entrepreneurs”. “Ajo themeloi …

Lexo më shumë

Mahi: Gjendja serioze

Burri e çon gruan e sëmurë te mjeku. Pas kontrollit rutinor, doktori e veçon burrin në zyrën e tij, dhe i thotë: – Situata është serioze, duhet të mbetet në spital. – Doktor, më thuani për sa do të shërohet? – Për 500 euro.

Lexo më shumë