Ballina / LIFESTYLE (page 29)

LIFESTYLE

Këto shprehi ju trashin

mengjezi

Ju nuk keni ngrënë ushqime fast-food për një kohë të gjatë. Madje as ëmbëlsira. Për më tepër keni ushtruar aktivitet fizik rregullisht dhe prapë është nuk keni humbur peshë. Dhe si të mos mjaftonte kjo ju shtoni në peshë. Në fakt, shumica e njerëzve nuk e kuptojnë që kjo ndodh …

Lexo më shumë

Pesë minuta miliarder !!!

miliarderi i 5 minutave

Një qytetar belg ka arritur të bëhet i pasur në vetëm 5 minuta. Luc Mahieux zbuloi se dikush kishte derdhur në llogarinë e tij një shumë të çmendur prej 2 miliardë dollarësh. Përshtypja e çuditshme se ishte bërë shumë i pasur, zgjati vetëm 5 minuta, pasi banka fshiu menjëherë shumën …

Lexo më shumë