LIFESTYLE

Deti na bën të lumtur

deti na ben telumtur

Uji na tërheq, na mahnit dhe na bën të lumtur. Kur shkojmë në det dhe kur jemi pranë ujit ndihemi mjaft mirë. Le të mendojë, për shembull, dëshirën për të shkuar në plazh apo në liqen, mal sapo vjen pranvera apo vera. Sepse ka të bëjë me ndjenjat, mirëqenien e …

Lexo më shumë

Truk të hiqni qafe mizat

Truk të hiqni qafe mizat

Harroni të gjitha preparatet helmuese të shtrenjta e të tmerrshme kundër mizave. Kështu do t’i hiqni qafe përnjëherë! Madje të mos jeni të detyruar as t’i mbytni. Meqë ditët po bëhen gjithnjë e më të ngrohta, shumë familje, posaçërisht ato rurale, nuk mund të jetojnë normalisht për shkak të sulmuesve …

Lexo më shumë

A e keni ditur se …?

a e keni ditur se

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në vazon me ujë, lulet mund të rrojnë një javë më gjatë. 2. Mola ha dru dy herë më shpejt nëse është duke dëgjuar muzikë rrok. Mola tërhiqet nga vibrimet e shkaktuara nga tingujt e ashpër …

Lexo më shumë

Për shëndetin nuk mjafton vetëm ecja

shendeti

Ecja prej 10 mijë hapash në ditë nuk është stërvitje e mjaftueshme dhe të rriturit gjithashtu duhet të bëjnë aktivitete që i bëjnë ata më të fortë dhe përmirësojnë ekuilibrin e tyre, paralajmërojnë zyrtarët e shëndetësisë. Burrat dhe gratë janë duke u këshilluar që të bëjnë ushtrime veçanërisht gjatë shtatzënisë, …

Lexo më shumë