LIFESTYLE

Truk të hiqni qafe mizat

Truk të hiqni qafe mizat

Harroni të gjitha preparatet helmuese të shtrenjta e të tmerrshme kundër mizave. Kështu do t’i hiqni qafe përnjëherë! Madje të mos jeni të detyruar as t’i mbytni. Meqë ditët po bëhen gjithnjë e më të ngrohta, shumë familje, posaçërisht ato rurale, nuk mund të jetojnë normalisht për shkak të sulmuesve …

Lexo më shumë

A e keni ditur se …?

a e keni ditur se

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në vazon me ujë, lulet mund të rrojnë një javë më gjatë. 2. Mola ha dru dy herë më shpejt nëse është duke dëgjuar muzikë rrok. Mola tërhiqet nga vibrimet e shkaktuara nga tingujt e ashpër …

Lexo më shumë

Për shëndetin nuk mjafton vetëm ecja

shendeti

Ecja prej 10 mijë hapash në ditë nuk është stërvitje e mjaftueshme dhe të rriturit gjithashtu duhet të bëjnë aktivitete që i bëjnë ata më të fortë dhe përmirësojnë ekuilibrin e tyre, paralajmërojnë zyrtarët e shëndetësisë. Burrat dhe gratë janë duke u këshilluar që të bëjnë ushtrime veçanërisht gjatë shtatzënisë, …

Lexo më shumë

Çka mund të ju të lumtur

lumturia

Shumë njerëz e shpenzojnë tërë jetën e tyre duke u përpjekur t’i zbërthejnë sekretet për ta arritur lumturinë e vërtetë. Sidoqoftë, çelësi për një jetë të lumtur mund të jetë para jush, sepse lumturia, sipas shkencës, mund të arrihet shumë lehtë, Më poshtë keni tre mënyra të cilat, sipas ekspertëve, …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!