fbpx

LIFESTYLE

Si të shijoni fundjavën

Një javë me stres dhe lodhje na sjell dëshirën që të kemi një fundjavë si një “oazë në shkretëtirë”, por në vend që të pushojmë merremi me punët e shtëpisë apo ndonjë festë duke u lodhur edhe më shumë. Ka shumë gabime që të hënën na bëjnë të ndjehemi më …

Lexo më shumë

Kur Kupidi godet brenda zyres

urrejtje

Për të mos prishur ekuilibrat delikate, për të mos u gjetur të papërgatitur kur historia e dashurisë përfundon, por, mbi të gjitha, për t’u ndjerë gjithnjë rehat “profesionalisht”, duhet të dini si të silleni dhe të veproni kur shigjeta e Kupidit godet brenda ambienteve të zyrës. Keni rënë në dashuri …

Lexo më shumë