Ballina / LIFESTYLE (page 14)

LIFESTYLE

Zakonet e njerëzve të suksesshëm

suksesi

Keni dëgjuar shumë këshilla mbi përcaktimin dhe arritjen e qëllimeve. Ideja është të “maksimizoni potencialin tuaj”. Ka shumë mënyra për të arritur dhe për të ruajtur suksesin që shumica e njerëzve kurrë nuk i marrin parasysh, prandaj, Portali Unik sot sjellë 5 zakone habitëse të njerëzve të suksesshëm. Hani mëngjes …

Lexo më shumë

Keni mungesë të vitaminës D

dielli

Mungesa e vitaminës D mund të dëmtojë shëndetin e një personi – dhimbjet në muskujt dhe lodhja e vazhdueshme janë vetëm disa nga simptomat. Ndërsa mënyra më e mirë për të evituar simptomat e mungesë së kësaj vitamine është të qëndroni sa më shumë në rreze të diellit. Vitamina D …

Lexo më shumë