Ballina / LIFESTYLE (page 13)

LIFESTYLE

100 milionë

Dhurohen për 24 organizata jofitimprurës që janë duke luftuar me mungesën e strehimit për njerëzit Themeluesi dhe shefi ekzekutiv i Amazon dhuroi shumën marramendëse për 24 organizata bamirësie. Njeriu më i pasur në botë, Jeff Bezos ka dhuruar 100 milionë dollarë për organizatat bamirëse që ndihmojnë të pastrehët. Në vitin …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!