LIFESTYLE

Si ndikon dallimi i madh në moshë te qiftet ?

Për gjatësinë e lidhjes është me rëndësi që ngjashmëritë (në qëndrime, kuptim të jetës, besim në lidhjen me partnerin…) dhe kompatibiliteti të jenë më të shprehura sesa dallimet. Mirëpo, pa i marrë parasysh këto, nuk duhet përgjithësuar. Gjithmonë dy shpirtra munden thjesht “të gjenden” pa marrë parasysh moshën, statusin shoqëror, …

Lexo më shumë

Përfitimet nga fiku

Fiku është një prej frutave të shijshme të sezonit veror, por ka edhe shumë vlera ushqyese. Fiku është i rëndësishëm për sistemin imunitar pasi ka përbërje fibrash, të cilat ndihmojnë me tretjen. Për shkak se përmban kalium, konsumimi i fikut  parandalon sëmundjet kardiovaskulare. Disa prej përfitimeve të tjera që mund …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!