LIFESTYLE

E gjeni dot pandën?

Aktiviteti në rrjetet sociale dhe në internet po merr gjithnjë e më shumë kohë nga njerëzit, duke lundruar me orë të tëra në informacione të ndryshme. Por edhe duke kaluar momente zbavitëse. Trendi i fundit i internetit është një foto me shumë pleq dëbore mes të cilëve dhe një panda …

Lexo më shumë

Orkidea –simbol i dashurisë

Orkidea –simbol i dashurisë

Orkideja me shekuj ka qenë simbol i dashurisë, luksit dhe bukurisë. Grekët e kanë konsideruar këtë lule si simbol të burrërisë (potences). Kinezët, prej kohës së Confuciusit, e kanë quajtur orkiden “bima e aromës së Mbretit”. Familja e orkideve është njëra nga familjet më të mëdha të bimëve, që rriten …

Lexo më shumë

Muaji i lindjes, përcakton profesionin

Muaji i lindjes, përcakton profesionin

Shkencëtarët nga Universiteti i Oxfordit kanë konstatuar se muaji i lindjes  mund të ndikoj në çdo gjë , duke filluar nga inteligjenca, profesioni e deri te jetëgjatësia.  Hulumtimi  është bërë te njerëzit që ushtrojnë 19 profesione të ndryshme. Të lindurit në janar , është më se e bsueshme se do …

Lexo më shumë

Seksi nga prizmi i ngjyrave

Ngjyra e preferuar ka lidhje me sjelljen në shtrat me partnerin. Ja domethënia e tyre: Ngjyra e kuqe: Njerëzit që e duan të kuqen janë shumë të zjarrtë në shtrat. Nxehen shpejt, por edhe falin shpejt. Ata e stimulojnë veten për të ardhur në qejf dhe e shijojnë seksin në forma …

Lexo më shumë

Këshilla: Mos paragjyko

truri

I kërkoi shokut disa të holla borxh por cfarë ndodhi… E mora në telefon një vëlla dhe i kërkova disa të holla borxh (300 gini-valute egjiptiane). Kisha shumë nevojë dhe ishte shumë urgjente. Vëma ktheu: më prit nja gjysem ore dhe do të jap përgjigjen. Pas gjysmë ore e thërras në …

Lexo më shumë