LIFESTYLE

E gjeni dot pandën?

Aktiviteti në rrjetet sociale dhe në internet po merr gjithnjë e më shumë kohë nga njerëzit, duke lundruar me orë të tëra në informacione të ndryshme. Por edhe duke kaluar momente zbavitëse. Trendi i fundit i internetit është një foto me shumë pleq dëbore mes të cilëve dhe një panda …

Lexo më shumë

Orkidea –simbol i dashurisë

Orkidea –simbol i dashurisë

Orkideja me shekuj ka qenë simbol i dashurisë, luksit dhe bukurisë. Grekët e kanë konsideruar këtë lule si simbol të burrërisë (potences). Kinezët, prej kohës së Confuciusit, e kanë quajtur orkiden “bima e aromës së Mbretit”. Familja e orkideve është njëra nga familjet më të mëdha të bimëve, që rriten …

Lexo më shumë

Muaji i lindjes, përcakton profesionin

Muaji i lindjes, përcakton profesionin

Shkencëtarët nga Universiteti i Oxfordit kanë konstatuar se muaji i lindjes  mund të ndikoj në çdo gjë , duke filluar nga inteligjenca, profesioni e deri te jetëgjatësia.  Hulumtimi  është bërë te njerëzit që ushtrojnë 19 profesione të ndryshme. Të lindurit në janar , është më se e bsueshme se do …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!