fbpx

LIFESTYLE

Me pinca në bark për 2 dekada

18 vjet më parë, vietnamezi Ma Van Nhat iu nënshtrua një ndërhyrjeje kirurgjikale pas një aksidenti rrugor. Një dhembje barku e vazhdueshme pas operacionit e detyroi të kërkonte sërish këshillën e mjekëve. “Pas operacionit të vitit 1998, shkova në shtëpi, por kisha një dhembje barku të vazhdueshme. U detyrova të …

Lexo më shumë

Statujë për Donald Trump

Një statujë gjeli për Vitin e Gjelit në Kinë, nuk është asgjë e re. Risia është se statuja gjigande e vendosur para një qendre tregtare në qytetin kinez Taiyan është kopja e presidentit të zgjedhur Donald Trump. Është mëse e qartë nga është frymëzuar krijuesi i statujës, pikërisht nga flokët …

Lexo më shumë

Tirana nga lart

Tirana po përgatitet për natën më të gjatë të vitit, atë të ndërrimit të viteve, dhe atmosfera po ndjehet në kryeqytetin shqiptar. Këtë më së miri e dëshmon edhe një video me dron ku Tirana duket ndryshe, e përfshirë në atmosferën festive. Këtë vit, zbukurimi i Tiranës ka nisur herët, …

Lexo më shumë