LIFESTYLE

Të fshehtat e adoleshentëve

adoleshentete, lojra fati,facebook

 Facebook-ku ka zbuluar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkoolin Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740.000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, përfshirë 130.000 të tillë në Mbretërinë e Bashkuar. Rreth 940.000 të mitur, 150,000 prej të …

Lexo më shumë

Mahi: Automati folës i gjyshes e gjyshit

Mirë mëngjes. Për momentin nuk jemi në gjendje t’u paraqitemi. Ju lutem lini porosi pas sinjalit me zë. Biiip… Nëse jeni njëri nga fëmijët tanë, shtyp 1. Nëse doni t’ua ruajmë fëmijët, shtyp 2. Nëse doni t’ua huazojmë automobilin, shtyp 3. Nëse doni t’ua lajmë e t’ua hekurosim rrobat, shtyp …

Lexo më shumë

Kur tradhëtia çon në pajtim

Për shumicën e njerëzve, tradhëtia është pabesia më e madhe dhe duhet t’i japë fund një lidhjeje në moment, por sipas një guruje të marrëdhënieve, tradhëtia s’nënkupton domosdoshmërisht fundin e lidhjes, në fakt mund ta bëjë atë më të fortë. Esther Perel, terapiste e seksit dhe lidhjeve, këmbëngul se tradhëtia …

Lexo më shumë

Mahi: Fëmijët në kopsht

Shkon nëna për ta marrë fëmijën e saj në kopsht. Në hyrje ka çfarë të shohë, porta hapekrah, fëmijët luajnë në zall me telefona mobilë. E pyet edukatoren: – Pash Zotin, këta janë fëmijë të vegjël, si nuk kujdeseni për ta, porta e hapur, fëmijët mund të dalin në rrugë? …

Lexo më shumë