Fun

Sytë zbulojnë sekretet tua të fshehta

Nënndërgjegjja jonë është një vend shumë i errët, që kërkon vite e vite psikoanalizë për t’u kuptuar. Ajo mund të zbulojë frikën tonë më të thellë, dëshirat sekrete dhe ndjenjat. Megjithatë, disa prej nesh nuk i dimë tiparet bazike të personalitetit tonë, e lëre më ato më të thellat. Ky …

Lexo më shumë

Test: Cila mama je?

Test Cila mama je

Zbulo se cilës prej personazheve të famshme i ngjason më shumë. Je një nënë si: Charlize Theron, Sarah Jessica Parker apo Carolina e Monakos? 1. Fëmijët tuaj të sapolindur flinin: A. Në krevatin e tyre, pranë jush B. Në krevatin tuaj C. Në dhomën e tyre 2. Në ç’moshë i …

Lexo më shumë