Fun

Karakteristikat e njerëzve të lindur në tetor

Njerëzit e lindur në tetor shoqërohen nga ndjenja të bukura, kështu që ata janë shumë romantike. Këta janë njerëz shumë të përgjegjshëm dhe të suksesshëm. Katër fakte interesante rreth njerëzve të lindur këtë muaj. Ata janë shumë romantik Këta njerëz janë simpatik dhe romantik, duke për shumicën duken partnerë idealë. …

Lexo më shumë

A e keni ditur se …?

a e keni ditur se

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në vazon me ujë, lulet mund të rrojnë një javë më gjatë. 2. Mola ha dru dy herë më shpejt nëse është duke dëgjuar muzikë rrok. Mola tërhiqet nga vibrimet e shkaktuara nga tingujt e ashpër …

Lexo më shumë