Ballina / LIFESTYLE / Fun (page 7)

Fun

Pse janë të lumtur islandezët ?

islande pishinat

Kur bëhet fjalë për shoqërim, anglezët kanë baret, italianët kanë sheshet, kurse islandezët kanë pishinat e saj. Në një pasdite me dëborë gjatë muajit shkurt, pishina në natyrë të hapur në kryeqytetin e Rejkjavik ishte e nxënë. Përkundër që ishte ftohët, kjo nuk i pengonte islandezët që të qëndronin në …

Lexo më shumë

Karakteristikat e njerëzve të lindur në tetor

Njerëzit e lindur në tetor shoqërohen nga ndjenja të bukura, kështu që ata janë shumë romantike. Këta janë njerëz shumë të përgjegjshëm dhe të suksesshëm. Katër fakte interesante rreth njerëzve të lindur këtë muaj. Ata janë shumë romantik Këta njerëz janë simpatik dhe romantik, duke për shumicën duken partnerë idealë. …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!