Fun

Humor: Ujë bëhet benzinë

Pas një vozitjeje të shkurtër me automobil, në të cilin ndodhej një vajzë e bukur, djali ndalon befas në një vend të fshehtë, me arsyetim se “motori diçka nuk është në rregull:. Pas i shikon pak motorin, thotë: – Nuk po kuptoj çfarë ka ndodhur, sikur benzina papritur është shndërruar …

Lexo më shumë

Humor: Gjuhët e huaja

Një i huaj në Prishtinë po e kërkonte një rrugë, por kurrsesi ta gjejë, prandaj vendos t’i pyetë dy policë, të cilët po qëndronin në rrugë: – A flisni anglisht? – Jo – përgjigjen ata. – Po frengjisht, gjermanisht, italisht…? – Jo, jo – thonë prapë ata duke tundur kokën. …

Lexo më shumë

Humor: Gjyshja në gjyq

Në gjykatë prokurori e thërret dëshmitarin e parë, një gjyshe afro 80 vjeçe dhe e pyet: – Zonjë, a me njihni mua? – Si të mos ju njoh, zotëri. Ju njoh si fëmijë, por më duhet t’ua them sinqerisht se jam shumë e dëshpëruar me ju. Gjithmonë keni rrejtur, i …

Lexo më shumë

Pse macet e urrejnë ujin?

macet

A e dini pse macet e urrejnë ujin? Arsyeja kryesore përse macet nuk e duan ujin është thjesht nga evolucioni. Macet shtëpiake kanë prejardhje nga macet e egra arabe, të cilat kishin pak ambiente me ujë, kështu që macet nuk kishin asnjë interes të notonin pasi nuk kishte asnjë avantazh …

Lexo më shumë