Fun

Mahi: Automati folës i gjyshes e gjyshit

Mirë mëngjes. Për momentin nuk jemi në gjendje t’u paraqitemi. Ju lutem lini porosi pas sinjalit me zë. Biiip… Nëse jeni njëri nga fëmijët tanë, shtyp 1. Nëse doni t’ua ruajmë fëmijët, shtyp 2. Nëse doni t’ua huazojmë automobilin, shtyp 3. Nëse doni t’ua lajmë e t’ua hekurosim rrobat, shtyp …

Lexo më shumë

Mahi: Fëmijët në kopsht

Shkon nëna për ta marrë fëmijën e saj në kopsht. Në hyrje ka çfarë të shohë, porta hapekrah, fëmijët luajnë në zall me telefona mobilë. E pyet edukatoren: – Pash Zotin, këta janë fëmijë të vegjël, si nuk kujdeseni për ta, porta e hapur, fëmijët mund të dalin në rrugë? …

Lexo më shumë

Mahi: Zonat e kohës

Shkon Medvedevi te Putini dhe me nervozë i propozon t’i heqin më këto zonat e kohës. E pyet Putini: – Pse? – Ja pse, fluturoj unë në qytetin tjetër, thërras në shtëpi e ata të gjithë në gjumë, herën e kaluar të zgjova në 4 në mëngjes, duke menduar se …

Lexo më shumë

Humor: Rrëmbimi

Kohë krize, s’ka para, kreditë duhet paguar, gratë po shpenzojnë shumë… Muja e Hasa, pasi janë dehur mirë në kafene, vendosin ta rrëmbejnë gruan e një tajkuni të njohur. E kapin ata të nesërmen para salonit të frizerit, ia vënë një thes në kokë dhe e çojnë në një shtëpi …

Lexo më shumë