Fun

“Hëna e Gjakosur”

April 16 Amerika ishte shteti që kishte mundësinë të përjetonte nga vendi i ngjarje madhështinë e mbrëmshme që ofronte ‘Hëna e Gjakosur’. Për të gjithë në që jetojmë në pjesët tjera të botës dhe një përjetim i tillë nuk ishte i mundur, atëherë infoGlobi është përkujdesur që të ju sjell …

Lexo më shumë

124 shtete më të lira se WhatsApp

harta

Pesë vjet pas lansimit të platfomës së mesazheve për telefonat e mençur WhatsApp, kompania Facebook e kishte blerë ate hiq më pak se për 19 miliardë dollarë.  Atëbotë, njëqind e njëzet e katër shtete të botës peshonin më pak se kjo platformë!!! Në bazë të vlerës nominale të GDP-së (2014) , …

Lexo më shumë