Fun

Sa njerëz janë në këtë pikturë ?

Në veprën iluzioniste të piktorit Octavio Ocampo në plan të gjerë shihen dy pleq të dashuruar. disa thonë se jeni gjeni i vërtetë në qoftë se për dhjetë sekonda i zbuloni njerëzit e tjerë në pikturë, dhe gjithsej janë pesë! A do t’ia dilni në deshifrimin e pikturës? Merreni kronometrin …

Lexo më shumë

Kjo është qendra e Tokës, ja pse

Bota jonë është e mbushur me gjëra të pashpjegueshme. Ne përpiqemi të bëjmë më të mirën për të shpjeguar jetën dhe botën duke përdorur shkencën moderne. Eh ky vend, i quajtur “Qendra e Universit”, ndodhet në kategorinë e gjërave të pashpjegueshme. Në shikim të parë nuk duket diçka i veçantë, …

Lexo më shumë

Cili hot-dog është i vizatuar?

Duken identikë, por vetëm njëri mund të hahet njëmend Për gjënë më të re interesante në internet është meritor artisti Howard Lee, i cili në kanalin e tij në YouTube të vërë një sprovë të vërtetë. Me ngjyra të rëndomta druri, ai ka vizatuar një hot-dog të shijshëm dhe pranë …

Lexo më shumë

Kjo video do t’ju hipnotizojë

Videon hapeni në tërë ekranin dhe me zë thuani shkronjat të cilat paraqiten në qendër të rrethit. Përqendrohuni dhe, pasi ta keni përfunduar, shikoni përreth vetes. Truri njerëzor është i parashikueshëm dhe është lehtë ta mashtrosh – në qoftë se i dini çelësat, thotë profesori Paul Flestcher nga Universiteti britanik Cambridge. …

Lexo më shumë