Ballina / LIFESTYLE / Fun (page 30)

Fun

Iluzioni optik: Ju duket e pabesueshme !!!

Në fotografinë e mëposhtme është një vajzë duke buzëqeshur. Por, nëse e shikoni në pamje të parë ajo nuk duket asisoj. Duket si një fotografi e një burri. Fotografia është përzierje e portreteve të aktorit Ben Stiller dhe këngëtares së famshme Beyonce. Buzëqeshjen e vajzës mund ta vëreni vetëm nëse afroni …

Lexo më shumë

Kush do të goditet?

Cilët nga personat në këtë skicë do të goditen pasi personi i shënuar me shkronjën E do ta ketë rrokullisur topin e metaltë?E gjeni? Nëse jo, përgjigjen e gjeni më poshtë! E gjeni? Nëse jo, përgjigjen e gjeni më poshtë! Përgjigjja: D-ja do të goditet në kokë nga topi që …

Lexo më shumë

Gjini mashkullore, sa do të jetoni

Kur dikush ushtron rregullisht, ushqehet shëndetshëm dhe në çdo pikëpamje punon me veten, mendojmë që ai person do të jetojë gjatë. Megjithatë, shkencëtarët zbulojnë disa shenja krejtësisht tjera të cilat na tregojnë se sa do të jetojmë. Shikoni shenjat interesante sipas së cilave, pohojnë shkencëtarët, mund të shihni se si …

Lexo më shumë

Koha kur ke lindur tregon se kush je

Të shohin se çarë zbulon ora e lindjes suaj për ju, cilat ju janë vlerat dhe cilat ju janë mangësitë?Nëse jeni të lindur… Nga ora 0 deri në orën 01 Këta persona i karakterizon agresiviteti (dashi) i shoqëruar me qëndrueshmërinë (Saturni). Rrethina i konsideron kokëfortë, aspak diplomatikë dhe së tepërmi …

Lexo më shumë

A mund ta gjeni fjalën e duhur?

Mjaftojnë disa shkronja të vendosura me strategji, që truri të hutohet plotësisht. A mund ta gjeni fjalën KAYAK në këtë fotografi? Gjatë leximit, truri i njeh fjalët e rrokjet më shumë se shkronjat. Në qoftë se rrokjet janë të njëjta, shkronjat e renditura do ta hutojnë vështruesin. Natyrisht, gjithmonë ekziston mundësia …

Lexo më shumë