Ballina / LIFESTYLE / Fun (page 3)

Fun

Mahi: Fëmijët në kopsht

Shkon nëna për ta marrë fëmijën e saj në kopsht. Në hyrje ka çfarë të shohë, porta hapekrah, fëmijët luajnë në zall me telefona mobilë. E pyet edukatoren: – Pash Zotin, këta janë fëmijë të vegjël, si nuk kujdeseni për ta, porta e hapur, fëmijët mund të dalin në rrugë? …

Lexo më shumë

Mahi: Zonat e kohës

Shkon Medvedevi te Putini dhe me nervozë i propozon t’i heqin më këto zonat e kohës. E pyet Putini: – Pse? – Ja pse, fluturoj unë në qytetin tjetër, thërras në shtëpi e ata të gjithë në gjumë, herën e kaluar të zgjova në 4 në mëngjes, duke menduar se …

Lexo më shumë

Humor: Rrëmbimi

Kohë krize, s’ka para, kreditë duhet paguar, gratë po shpenzojnë shumë… Muja e Hasa, pasi janë dehur mirë në kafene, vendosin ta rrëmbejnë gruan e një tajkuni të njohur. E kapin ata të nesërmen para salonit të frizerit, ia vënë një thes në kokë dhe e çojnë në një shtëpi …

Lexo më shumë

Humor: Ujë bëhet benzinë

Pas një vozitjeje të shkurtër me automobil, në të cilin ndodhej një vajzë e bukur, djali ndalon befas në një vend të fshehtë, me arsyetim se “motori diçka nuk është në rregull:. Pas i shikon pak motorin, thotë: – Nuk po kuptoj çfarë ka ndodhur, sikur benzina papritur është shndërruar …

Lexo më shumë

Humor: Gjuhët e huaja

Një i huaj në Prishtinë po e kërkonte një rrugë, por kurrsesi ta gjejë, prandaj vendos t’i pyetë dy policë, të cilët po qëndronin në rrugë: – A flisni anglisht? – Jo – përgjigjen ata. – Po frengjisht, gjermanisht, italisht…? – Jo, jo – thonë prapë ata duke tundur kokën. …

Lexo më shumë

Humor: Gjyshja në gjyq

Në gjykatë prokurori e thërret dëshmitarin e parë, një gjyshe afro 80 vjeçe dhe e pyet: – Zonjë, a me njihni mua? – Si të mos ju njoh, zotëri. Ju njoh si fëmijë, por më duhet t’ua them sinqerisht se jam shumë e dëshpëruar me ju. Gjithmonë keni rrejtur, i …

Lexo më shumë