Fun

Konspiracione: Mallkimet që janë përmbushur

Konspiracione, Mallkimet që janë përmbushur

Konspiracione . Tregimet për mallkime edhe ashtu janë shumë të frikshme, mirëpo kur flitet për mallkimet që janë përmbushur, atëherë frika kalon në një nivel tjetër. Më poshtë keni disa konspiracione për mallkimet. Mallkimi i Johnny Garrett-it Ky tregim fillon me dhunimin dhe vrasjen e një murgeshe 83-vjeçare në Teksas …

Lexo më shumë

Ujorët janë më mendjehapur se tjerët

mendjehapur

Janë të lidhur me planetin Uran dhe shikojnë gjithmonë drejt të ardhmes… Progresiv dhe inovativ, shenja juaj është gjithmonë para kurbës kur vjen puna me adoptimn e teknologjisë se re dhe pranimin e lëizjeve të reja shoqërore. Bëhet fjalë për shenjën e horoskopit Ujori  të cilët jo vetëm që e …

Lexo më shumë

Çfarë kuptimi kanë këto ëndrra

Njerëzit dhe kafshët shohin ëndrra. Ndërsa shumë njerëz nuk mund të kujtojnë ëndrrat e tyre në tërësinë e tyre, shumica prej nesh që i kujtojmë, mbajmë mend shumë pak. Është vlerësuar se njerëzit shpenzojnë rreth 2 orë ëndërrim në një natë. Ëndrrat nuk janë kuptuar plotësisht, dhe ndërkohë që disa …

Lexo më shumë

A ia dini kuptimin fjalës OK

OK” është një fjalë anglisht që tregon miratim, pranim, marrëveshje, pëlqimin ose pranimin. Ajo është kthyer shpesh si një fjalë e huazuar në shumë gjuhë të tjera dhe ka qenë e përshkruar si fjalë që mund të kuptohet gjerësisht në botë. Por, a e dini kuptimin e vërtetë dhe origjinën …

Lexo më shumë