Fun

Hotelet, Çka vjedhin të pasurit

hotele dhoma

humica e mysafirëve të hotelit konsiderojnë sapunë, shampona, stilolapsa, kapele dushi si suvenire që ata kanë të drejtë të paketojnë në valixhen e tyre në kthimin e tyre në shtëpi, por ka edhe nga ata që sjellin televizione, piano, dyshekë, madje dhe kafshë. Kjo u zbulua nga një studim i …

Lexo më shumë

Mahi: Rrëshqitja në pus

Një famullitari i vjetër, në një fshat italian, u kishte thënë grave, të cilat gjatë rrëfimit tregonin se e kanë tradhëtuar burrin, kur është fjala për këtë të thonë “kam rrëshqitur në pus”. Por, pas një kohe vjen famullitari i ri, dhe ai nuk e dinte këtë marrëveshje. Vjen gruaja …

Lexo më shumë

Mahi: Polici e pinguini

E zë polici një pinguin dhe e çon në stacion policor. Shefi habitet dhe e pyet pse e ka sjellë, e ai i thotë: – M’u duk i dyshimtë. Shefi zemërohet dhe i bërtet: – Çoje në kopsht zoologjik. E kryen shefi ndërrimi, niset në shtëpi, kur rrugës e sheh …

Lexo më shumë

Mahi: Gjendja serioze

Burri e çon gruan e sëmurë te mjeku. Pas kontrollit rutinor, doktori e veçon burrin në zyrën e tij, dhe i thotë: – Situata është serioze, duhet të mbetet në spital. – Doktor, më thuani për sa do të shërohet? – Për 500 euro.

Lexo më shumë