Fun

Zgjidh një kristal magjik dhe mëso …

kristal magjik

Sferat e kristaleve prej kohësh janë përdorur nga magjistarët dhe orakujt për të parashikuar një situatë të ardhshme. Natyrisht, parashikimet e tilla mund të trajtohen me skepticizëm. Por nëse parashikimi ju flet për fatin, atëherë pse nuk e besoni atë? Sot ne sugjerojmë një parashikim interesant për të ardhmen. Përpara …

Lexo më shumë

Kush shkrin perlat natyrore?

Ndodhi në këtë ditë

A e dini se? Uji i ngrohtë shëndrrohet në akull më lehtë dhe më shpejtë sesa uji i ftoht. Sikurse gjurmët e gishtrinjëve që nuk janë të njëjta te asnjë njeri në botë, njeriun prej njeriut e dallon edhe gjuha e tij. Perlat natyrore shkrihen në uthull Truri i njeriut …

Lexo më shumë

Çfarë të pret në 3 muajt e ardhshëm

çfarë të pret në 3 muajt e ardhshëm

Zbuloje tani! Qiri i kuq: Hmmm! Karakterizoheni nga të qenit një person i ndritshëm, i sofistikuar, argëtues, shumë efikas, i pasionuar dhe i vendosur. Kur ju keni një qëllim në mendje, shumicën e kohës tuaj, idetë dhe energjinë rrotullohen rreth tij. Keni vendosmëri të madhe dhe karakter dhe për këtë …

Lexo më shumë