fbpx

Fun

Thëniet e mençura të Osho Rajneesh

osho rajneesh

Osho Rajneesh ishte një udhëheqës i kultit indian, mësues shpirtëror dhe krijues i meditimit dinamik. Ndërsa udhëtoi në të gjithë Indinë për të dhënë fjalime publike dhe përhapur idetë e tij të pazakonta dhe të diskutueshme rreth spiritualitetit, ai fitoi miliona pasues, por edhe mijëra njerëz që e diskredituan atë. …

Lexo më shumë

A mund ta kaloni këtë test?!

testi23

Për t’u bërë agjent i FBI-së është punë mjaft e vështirë. Sipas statistikave, më pak se 5 për qind e atyre që aplikojnë arrijnë të pranohen. Më poshtë mund të provoni t’i përgjigjeni disa pyetje për të parë se a do të mund ta kaloni atë test apo jo. Përgjigja …

Lexo më shumë