Fun

Thëniet e mençura të Osho Rajneesh

osho rajneesh

Osho Rajneesh ishte një udhëheqës i kultit indian, mësues shpirtëror dhe krijues i meditimit dinamik. Ndërsa udhëtoi në të gjithë Indinë për të dhënë fjalime publike dhe përhapur idetë e tij të pazakonta dhe të diskutueshme rreth spiritualitetit, ai fitoi miliona pasues, por edhe mijëra njerëz që e diskredituan atë. …

Lexo më shumë