Fun

A fluturojnë alienët?

toka

Sa herë që përmendet fjala “Alienë” në mendjet tona riprodhohen imazhet hollivudiane të një disku fluturues dhe një teknologjie të prodhuar nga qënie shumë herë me superiore nga njerëzimi. Por, a është vërtet kështu? Nga Gjermania mbërrin një teori e çuditshme. Michael Hippke i Observatorit të Sonnenbergut thotë se me …

Lexo më shumë

Ky fshat i pushimeve drejtohet nga spiunë

fshati drejtuar nga spiunet

Arous ishte një vendpushim turistik ideal në shkretëtirën sudaneze, në brigjet e Detit të Kuq. Por ky destinacion magjepsës ishte një bazë për agjentët izraelitë me një mision sekret. Vendpushimi ishte një front i krijuar dhe drejtuar nga operativët e agjencisë së inteligjencës të Izraelit “Mossad” ,për më shumë se …

Lexo më shumë

Si të lexosh gjuhën e duarve?

Si të lexosh gjuhën e duarve

Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se midis trurit dhe duarve ndodhen më shumë nerva sesa në çdo pjesë tjetër të trupit. Lëvizja e gishtave, e duarve dhe e krahëve është e lidhur drejtpërdrejt me atë çka ndodh në mendjen e njeriut. Kështu, përmes lëvizjeve të duarve, ne zbulojmë se çfarë …

Lexo më shumë