fbpx

Licencohen edhe dy laboratorë privatë për testimet për COVID-19

Ministria e Shëndetësisë të hënën licencoi 2 institucione shëndetësore private, për kryerje të testimeve moleklulare (PCR) dhe serologjike për SARS COV 2 (Covid-19), sëmundjen që e shkakton koronavirusi.

Laboratori që është licencuar për kryerje të testimeve moleklulare (PCR) është laboratori mjekësor i mikrobiologjisë klinike “Mikrobioanaliza” në Prishtinë, shkruan lajmi.net. Dhe, laboratori tjetër privat për teste aerologjike – SARS CoV2 është “VEDI” N.SH, në Podujevë.

Gjeni bashkëlidhur listën e institucioneve të tjera shëndetësore private të cilat kanë marrë lejen për kryerje të testimeve moleklulare (PCR) dhe serologjike për SARS COV 2 (Covid-19).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.