fbpx

Licencohen edhe 11 laboratore private për analizat COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për licencimin edhe të 11 laboratorëve privatë për kryerjen e analizave të COVID-19.

Sipas njoftimit, të gjithë laboratorët do të kryejnë vetëm analiza serelogjike.

Deri më tash, MSH-ka ka licencuar 101 laboratorë për analiza të COVID-19, por vetëm dy prej tyre kryejnë analiza PCR ,që deri tash janë kryhen vetëm në Institutin e Shëndetësisë Publike.

Dy institucionet ku mund të kryhet testi PCR e që janë licencuar më heret janë:

Laborator  Mjekësor  i  Mikrobiologjisë  Klinike  “ UBT “, Laborator  Mjekësor  i  Mikrobiologjisë  Klinike  “ UBT “, Lipjan dhe

Laborator  Mjekësor  i Mikrobiologjisë Klinike & laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ Medical & Laboratory Services Sh.P.K “, Rr.Ulpiana, C-12,Hy.3.nr.3 në Prishtinë. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.