Ballina / LIFESTYLE / Lexone këte: Kurrë më nuk do të keni këpucë të lagura!
këpucë

Lexone këte: Kurrë më nuk do të keni këpucë të lagura!

Mbroni këpucët, çantat por edhe aparatet mobile nëpër mot me shi.

Në ditët me shi problem më të madh shpesh na paraqesin jo vetëm këpucët e lagura, por edhe çantat.

E gjitha që ju duhet të pengoni lagështinë është dylli i bletëve, nëse nuk e keni, mund t’ju shërbejë edhe qiri më i thjeshtë.

Procedura është shumë e thjeshtë.

Me qiri fërkoni këpucët ashtu që në to të mbetet një shtresë e hollë. Pastaj shkrini me tharëse flokësh, duke aktivizuar në temperaturën më të madhe.

Në fund prisni disa çaste dhe këpucët do të jenë të gatshme t’i mbathni nëpër mot me shi.

Veç kësaj, në internet ky truk është shumë i popullarizuar i cili u ndihmon telefonave dhe aparateve të tjera që të kenë rezistencë ndaj ujit, së paku në masën më të madhe seç janë.

@Fluidi

Provo po ashtu

gjumi

Si të na zërë gjumi në më pak se 120 sekonda !!!

Keni probleme me gjumin? Një teknikë e ushtarakëve do t’ju vijë në ndihmë. Ushtarakët përdorin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.