fbpx

Lexon me sy mbyllur (Video)

Një 9-vjeçare nga India mahniti të gjithë në Shtetet e Bashkuara kur nisi të lexojë me sy mbyllur fjalitë e shkruara në një copë letre.

Yogamaa është shprehur se ka ndjekur një kurs në Gurukul të Indisë, ku ishte trajnuar nga një Guru se si ta aktivizojë syrin e saj të tretë. Ajo tregon se kjo fuqi mistike është një “aftësi e mësuar”, duke i kundërshtuar të gjithë zërat se dhunti të tilla janë të lindura.

Ajo nuk është e vetmja me të tilla aftësi.

Një 12-vjeçare nga Dallasi i Shteteve të Bashkuara thotë se ka arritur ta hapë syrin e saj të tretë pas programit 3-javësh që përfshin inicim dhe meditim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.