fbpx
hudhra

Lëvozhga e hudhrës mund të përdoret. Lexoni si !

Lëvozhga e hudhrës është e pasur me fenilpropanoide, të cilat janë plot antioksidanse. Prandaj janë të shkëlqyeshme për imunitet dhe kanë cilësi antikancerogjene.

Shumica e ekspertëve pajtohen që lëvozhga ka më shumë materie të dobishme se edhe vetë hudhra.

Është e pasur me flavonole specifike, të cilat ulin shtypjen e gjakut dhe pengojnë grumbullimin në arterie.

Përmbajnë plot fibra. Të gjithë këta përbërës janë të shkëlqyeshëm për shëndetin e zemrës, për problemet me tretjen dhe për uljen e kolesterinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.