Ballina / Fashion/Beauty / Lëkura e krokodilëve dhe Prada
Prada

Lëkura e krokodilëve dhe Prada

Së shpejti shtëpia e famshme italiane e modës, Prada do të dalë para gjykatës, nën akuzën se ka blerë lëkurën e 700 krokodilëve.

Dy milionë dollarë është shuma të cilën Prada mund të detyrohet ta paguajë, në rast se gjendet bazë për akuzat e bëra.

Prada hyri në probleme pasi firma “Capo-USA” zbuloi se si kishte arritur marrëveshje me të për blerjen e lëkurës së krokodilëve të rinj dhe të vjetër amerikanë, të cilët do të përdoren për aksesorë ekzotikë të modës.

@Fluidi

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.