Lëkundjet e intensitetit 4.5 të shkallës Rihter, banorët e Tiranës dalin në rrugë

Tërmeti i fundit i rënë para rreth një ore, me magnitudë 4.5 të shkallës e që u ndie në Tiranë, Durrës dhe Dibër, ka shkaktuar panik tek banorët e kryeqytetit të Shqipërisë, të cilët kanë dalë në sheshet kryesore të vendit siç është ai tek stadiumi Dinamo apo sheshi Nënë Tereza.

Banorët u shprehën se do flenë në makina sepse kanë frikë të kthehen në banesa.

Lëkundjet u regjistruan në orën 21:54 dhe u ndjenë në Tiranë, Durrës dhe Dibër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.