Avdullah Hoti, i nominuar për Kryeministër të Kosovës nga LDK

LDK ka 8 komuna, por shpreson se do t’i ketë 10

LIdhja Demokratike e Kosovës, tanimë ka të konfirmuara 9 komuna ku ka fituar zgjedhjet, por zyrtarët e lartë të këtij subjekti politik shpresojnë se me numërimin e votave me kusht dhe atyre me postë, LDK do të qeverisë me dhjetë komuna.

Postimi i Avdullah Hotit:

Gjilani, Podujeva, Istogu, Vushtrria, Peja, Lipjani, Fushe Kosova dhe Vitia tani me janë të konfirmuara.

PRISHTINA do te qeveriset nga LDK. Duhet ta presim për rezultatin final. Diferenca në vota me të gjitha votat e numëruara është 307 vota, ndërkaq janë edhe 1510 me kusht dhe 94 vota me postë. Kjo diferencë do të përmbyset me këto vota.

Në Dragash, diferenca është 19 vota. Edhe këtu duhet të presim për votat me kusht dhe me postë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.