Lansohet versioni i ri i Cortanas

Në dhjetor të vitit të kaluar, Microsoft ka lansuar një përditësim të madh të Cortanas për pajisjet Android dhe iOS, i cili ka përfshirë një pamje krejtësisht të re.

Cortana 2.9 ka kthyer menynë e hamburgerit dhe ka reduktuar aplikacionin në dy tabela.

Tabela e parë përdoret për ngjarjet e ardhshme, si për shembull përkujtimet dhe ngjarjet në kalendar, ndërsa tabela tjetër e quajtur “Interests” është e ngjashme me Google News Feed dhe ofron lajmet e rekomanduara, restorantet më të afërt, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.