Ballina / Shkencë / Landsdorp: Marsi do të bëhet një vendbanim i përhershëm
marsi

Landsdorp: Marsi do të bëhet një vendbanim i përhershëm

Njerëzimi do të zhvendoset dhe do të jetojë në Mars. Miliarderi Elon Musk ka bërë publike planet e kompanisë se tij “SpaceX” për të dërguar njerëzit në planetin e kuq, e ndjekur me shpejtësi nga “Boeing”, e cila gjithashtu ka bërë të qarta planet se do të nisë rrugëtimin drejt Marsit.

Por ata nuk janë të vetmit, organizata gjermane “Mars One” është e bindur se do të zhvendost atje gjithashtu, kishte raportuar “CNN”.

“Ne do të shkojmë të jetojmë në Mars më 2027” – kishte thënë drejtori i kësaj kompanie, në një intervistë për gjigantin amerikan.

Planet e tija ambicioze do të ngrenë një koloni afatgjate në Mars, e ndikuar kjo edhe nga shkatërrimi dhe degradimi i planetit Tokë.

“Nga një mision ai do të bëhet një vendbanim i përhershëm”, ka thënë Lansdorp.

@Fluidi

Provo po ashtu

mini truri

“Prodhohet” një tru miniaturë i lidhur më një palcë kurrizore dhe muskuj

Shkencëtarët kanë rritur një tru miniaturë të lidhur më një palcë kurrizore dhe muskuj. Dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.