fbpx
zgjedhjet

Lajmi i Fundit, Exit Polli i Klan Kosovës: Në 7 qendrat e Kosovës ka balotazh

Klan Kosova ka prezantuar rezultatet e një exit polli. Sipas tyre në 7 qendra të Kosovës do të ketë balotazh.

Më poshtë mund të shihni rezultatet.

Prishtinë: Balotazh ndërmjet VV’së dhe LDK’së

Ferizaj: Balotazhi ndërmjet LDK dhe PDK’së

Gjakovë: Balotazh ndërmjet Alternativës dhe AAK’së

Mitrovicë: balotazh ndërmjet PDK’së dhe AKR’së

Gjilan: Balotazh ndërmjet LDK dhe VV

Prizren: Balotazh ndërmjet PDK dhe VV

Pejë: Nuk dihet a do të ketë balotazh, LDK është e para, pasohet nga AAK

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.